Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 35 dana

Milković privremeno suspendiran na vlastiti zahtjev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uprava Ine jučer je privremeno suspendirala Bojana Milkovića s pozicije Glavnog izvršnog direktora i izvršnog direktora za istraživanje i proizvodnju na razdoblje od 35 dana.

U Ininom priopćenju navodi se da je Milković sam zatražio privremenu suspenziju zbog istrage koja se provodi protiv njega. 'Smatramo kako je gospodin Milković osobnim zahtjevom da ga se privremeno suspendira s funkcija koje obnaša pokazao snažnu lojalnost tvrtki te se nadamo se da će se u okviru postupka koji je u tijeku dokazati neutemeljenost navoda protiv njega', dodaje se.

Pročitajte i ovo Naftna platforma Geofizički podaci Hrvatska i Kanada zajedno će tražiti naftu i plin: Grade se četiri nove bušotine Radovi na odmorištu Zagreb - 2 Radovi na A3 VIDEO/FOTO Ogromno gradilište kraj Zagreba: Novi kompleks niče na mjestu poznatog odmorišta, doznajemo što će se sve izgraditi

>> Milković ne može u kućni pritvor jer nema narukvica za praćenje!

Na istom sastanku Zoltanu Aldottu je produženo ovlaštenje nad sektorima direktno podređenima Glavnom izvršnom direktoru do prekida Milkovićeve privremene suspenzije ili do daljnje odluke. Također, imenovanje je produženo i Želimiru Šikonji na poziciji vršitelja dužnosti izvršnog direktora istraživanja i proizvodnje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene