Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbacuje optužbe

Milinović: Ništa od tog novca nije završilo u mojim džepovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je grafolog potvrdio da je Darko Milinović potpisao preuzimanje 200 000 kuna, on je danas spremno odbacio sve optužbe.

Darko Milinović rekao je kako je iz stranačke blagajne preuzeo jedino 70 000 kuna za crkvu, što je odmah priznao i potpisao. Druge optužbe o uzimanju stranačkog novca spremno je odbacio. Istaknuo je kako za potvrdu takvih navoda treba predočiti račune.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Darko Milinović - 2 Pregovori u tijeku Sprema se nova koalicija? Dva bivša HDZ-ovca uhvaćeni na piću, evo što Milinović kaže o mogućem udruživanju Darko Milinović Važni pregovori Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..."

Još jednom kažem, stojim iza svojih izjava da sam podigao 70 000 kuna za obnovu crkve u Bilaju, a sav iznos iznad tih 70 000 kuna mora biti potkrijepljen s računima. Ja sam 10 godina u vrhu HDZ-a, putovao sam, imam nekih putnih naloga, dakle, sav iznos iznad 70 000 kuna mora biti potkrijepljen računima', poručio je Milinović.

Dodao je i po njemu najbitniju stvar cijele priče.' Ništa od toga novca nije završilo u Milinovićevom džepu, sviđalo se to nekome ili ne', rekao je.

Na upit zašto su se ovakve optužbe na njegov račun pojavile nakon izbornog poraza njegove stranke, Milinović je rekao kako ne vjeruje u teorije zavjera. Naglasio je da ukoliko se i radi o tome, nitko ga neće zastrašiti. 'Ja sam zagovornik demokratizacije u HDZ-u i za to ću se zalagati', poručio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene