Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Snosi posljedice'

Milinović o nećaku: Ne smije mi se javiti zbog gluposti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Darko Milinović osudio je razuzdanu pijanku koja se odigravala na odjelu gospićke hitne pomoći, a u kojoj je jedan od glavnih aktera bio njegov nećak Dragan Jakovljević.

Podsjetimo, na amaterskim snimkama vidi se kako pijano društvo divlja po bolnici pri čemu je stradalo božićno drvce i radijator, a jedan od veseljaka odlučio se i skinuti do kraja. Nakon penjanja po zidovima, igre metlom i međusobnog obračuna na hodniku gospićke bolnice četvorica mladića umotana u plahte i bijele kute posjetili su odjel hitne pomoći. 'Ne smije mi se javiti zbog gluposti koje je napravio prije mjesec dana kada je prolazio kraj bolnice i išao čestitati svojim kolegama Božić ili Novu godinu. Nedolično naravno, nije to ni smiješno, nedolično je i za svaku osudu. Snosi sankcije za to', rekao je Milinović. 'Doktore, de mu nešto prepišite. Mi smo pijani', čuje se između ostalog na snimci.

Pročitajte i ovo 3 miljuna puta do Hitne pomoći - 5 Vrata uvijek otvorena Koliko pacijenata zapravo treba hitnu pomoć? "Misle da će u Hitnoj odraditi sve što se treba odraditi, ponekad je dostupnija od obiteljskog liječnika" Ozlijeđena djevojka Oglasio se ZET FOTO Djevojka koju je vozač ZET-a vukao po cesti opisala traumatično iskustvo: "Čula je moje vrištanje i spustila se na parkiralište..."

>> VIDEO: Razuzdani tulum u gospićkoj bolnici

Ravnateljica bolnice taj dan nije bila na poslu, a za nesvakidašnji posjet u kojem je stradala i božićna jelka saznala je od kolega. 'Oni su čestitali u bolnici Novu godinu, obukli su bijele uniforme, bili su razdragani, veseli, skakali su, mislim da su čak vozili kolica. Bili su, po onome što sam ja saznala, pripiti. Oni su na jedan svoj svojstven način čestitali blagdan', kaže Marija Vrljan Ilijevski, ravnateljica gospićke opće bolnice. Glavni čestitar u veselom društvu bio je zaposlenik bolnice Dragan Jakovljević, nećak ministra zdravstva Darka Milinovića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene