Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Demantira Pavošević

Milinović: Nisam dobivao naknadu, to je bilo za crkvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Milinović, potpredsjednik HDZ-a i jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, reagirao je na današnji iskaz bivše blagajnice stranke Branke Pavošević.

'Nije istina da sam dobivao bilo kakvu naknadu iz stranačke blagajne u mjesečnom iznosu od 10.000 kuna', rekao je Darko Milinović. Dodao je kako je istina, kao što je informirao hrvatsku javnost na tiskovnoj konferenciji prije godinu i pol dana, da je u četiri navrata bio pozvan u legalnu stranačku blagajnu da preuzme donaciju za obnovu u ratu razrušene crkve u Bilaju.

Pročitajte i ovo Darko Milinović Važni pregovori Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..." Darko Milinović otkrio da je zabunom kupio cipele karticom Ministarstva Podcast Krešendo Bivši ministar prvi put otkrio zašto je mogao ostati bez fotelje: ''To sad mogu pričat... al' sam drhćao godinu dana zbog toga''

'O tome postoji dokumentacija koja to potvrđuje, kao i brojni svjedoci', dodao je Milinović i naglasio kako u nekim od prethodnih iskaza Branka Pavošević potvrđuje da mu nije isplaćivala donaciju u mjesečnim iznosima.

>> Pavošević: Milinoviću sam morala davati 10.000 kuna mjesečno

Branka Pavošević na zagrebačkom Županijskim sudu, tijekom suđenja u procesu za Fimi mediju, izjavila je danas kako je Darku Milinoviću, po naredbi Ive Sanadera, mjesečno isplaćivala 10 000 kuna. Rekla je kako se uplate nisu nigdje evidentirale, a novac je dolazio od Mladena Barišića.

Pavošević je ispričala kako ju je Darko Milinović zvao i pitao  ima li što uza njega, a ona bi znala o čemu se radi. Dodala je i kako je bilo mjeseci kada Milinović nije došao po novac, pa mu je onda ta svota za isplatu sljedeći mjesec bila pribrojana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene