Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Darko Milinović, potpredsjednik HDZ-a i jedan od kandidata za predsjednika HDZ-a, reagirao je na današnji iskaz bivše blagajnice stranke Branke Pavošević.


'Nije istina da sam dobivao bilo kakvu naknadu iz stranačke blagajne u mjesečnom iznosu od 10.000 kuna', rekao je Darko Milinović. Dodao je kako je istina, kao što je informirao hrvatsku javnost na tiskovnoj konferenciji prije godinu i pol dana, da je u četiri navrata bio pozvan u legalnu stranačku blagajnu da preuzme donaciju za obnovu u ratu razrušene crkve u Bilaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Milinović podnio kaznenu prijavu zbog krivotvorenja potpisa Slika nije dostupna VIDEO: Pogledajte cijele iskaze Nevenke Jurak i Branke Pavošević

'O tome postoji dokumentacija koja to potvrđuje, kao i brojni svjedoci', dodao je Milinović i naglasio kako u nekim od prethodnih iskaza Branka Pavošević potvrđuje da mu nije isplaćivala donaciju u mjesečnim iznosima.

>> Pavošević: Milinoviću sam morala davati 10.000 kuna mjesečno

Branka Pavošević na zagrebačkom Županijskim sudu, tijekom suđenja u procesu za Fimi mediju, izjavila je danas kako je Darku Milinoviću, po naredbi Ive Sanadera, mjesečno isplaćivala 10 000 kuna. Rekla je kako se uplate nisu nigdje evidentirale, a novac je dolazio od Mladena Barišića.

Pavošević je ispričala kako ju je Darko Milinović zvao i pitao  ima li što uza njega, a ona bi znala o čemu se radi. Dodala je i kako je bilo mjeseci kada Milinović nije došao po novac, pa mu je onda ta svota za isplatu sljedeći mjesec bila pribrojana.