Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a rekao je da Željko Sabo gradonačelnik Vukovara, koji se našao u korupcijskoj aferi 'prebacuje lopticu u tuđe dvorište'.


Milijan Brkić komentirao je korupcijsku aferu u kojoj se našao Željko Sabo. 'Neugodno sam iznenađen. Ovo je do sada neviđen slučaj političke korupcije na političkoj sceni u Hrvatskoj. Što se tiče neposredne optužbe gospodina Sabe to je žalostan i smiješan pokušaj prebacivanja loptice u tuđe dvorište. Nadam se da će Državno odvjetništvo pokrenuti istragu i utvrditi je li se ovaj slučaj dogodio ili nije. Gospodinu Sabi bi preporučio da se više bavi svojim odvjetnicima kako će pokušati opravdati taj pokušaj političke korupcije, a ne da lopticu prebacuje u tuđe dvorište', rekao je Milijan Brkić.

Vezani članci Toplinski sustav Borovo Naselje Prvi u Hrvatskoj dobili su solarno, termalno polje i kotlovnicu: "Grijat ćemo se i hladiti kao, možda ne Kopenhagen koji je prvi u svijetu. Ali Beč ili Bratislava" Igranje djece Je li ideja o srpskoj i hrvatskoj djeci u istim školskim klupama u Vukovaru ostvariva? "Neka postave ta pitanja pripadnicima mađarske zajednice, Talijanima..."

>> Budimir vs. Sabo: Evo što je odgovorio vukovarski gradonačelnik

Podsjetimo, Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo izjavio je da ni na koji način nije počinio ništa što bi bilo protuzakonito i da je angažirao svoje odvjetnike da poduzmu pravne radnje komentirajući tako navode vijećnice HDZ-a u vukovarskom Gradskom vijeću Marije Budimir da joj je ponudio 'sve što poželi' u zamjenu da podrži koaliciju SDP-a i SDSS-a.

'Ne znam što mogu sutra očekivati, neku drogu podmetnutu u moje auto. Sve su to metode nekih bivših policajaca, UDBE i KOS-a, koji su '90. godine tajno snimali građane Vukovara od kojih su se neki kasnije i ubili', kaže Sabo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook