Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupljanje obitelji uZagrebu

Milica Josipović: Nadam se povratku mirnom penzionerskom životu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za inauguraciju se danima spremaju i roditelji Ive Josipovića. Na zagrebački Medveščak neprestano stižu telegrami čestitki, a sinoć je doputovala i rodbina iz Baške Vode i Splita, kako bi prisustvovali svečanom danu polaganja prisege.

U domu obitelji izabranog predsjednika vlada uzbuđenje. Svi s nestrpljenjem očekuju inauguraciju. 'To je stvarno veliki događaj za njega i za nas, za mog muža, za cijelu našu obitelj, veselimo se svi, podupirali smo ga kad se kandidirao, a sad se radujemo. Stvarno sam ponosna, a pomalo me i strah, strepim da ću ga manje viđati i da ću malo biti s njim', rekla je majka novog predsjedika, Milica Josipović. Iste strepnje ima i Josipovićev otac Ante Josipović koji zbog polaganja sinove prisege ne krije emocije. 'Naravno da je to ipak jedan događaj i drago mi je da to sve vidim i ništa drugo. Manje ga čujem i to mi je žao, ja bi želio ga više čut, al kad ga čujem se obradujem', rekao nam je.

Anegdota iz djetinjstva sinoć se prisjetio i bratić izabranog predsjednika, koji dijeli njegovo ime i prezime. Zbog svečanog događaja sa suprugom je stigao iz Splita. 'To je jedan put u životu se ukaže ovakva prilika, bez obzira što ja ne volim putovati, ovako sam malo lijen po tom pitanju, ali je vrijedilo svaki kilometar prijeđenog puta jer se trebam pojaviti zajedno s obitelji jer nam je to jedinstveno, neponovljivo', rekao je predsjednikov bratić Ivo Josipović. Iako su sretni i uzbuđeni zbog izbora sina, obitelj novog predsjednika nada se samo da će se nakon inauguracije vratiti svom normalnom penzionerskom miru. 'Uvijek smo mirno živjeli, ovo nas je izbacilo iz kolotečine. Ugodno je imat sina predsjednika i lijepo, ali i teško, meni osobno', rekla je majka Milica.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene