Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mile Kekin tvrdi

'Povlašteno parkiranje dao mi je direktor Zagrebparkinga'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnica Margareta Mađerić tražila je direktora Zagrebparkinga, Roberta Mišetu da kaže ime i prezime jednog građanina kojem je dozvoljen povlašteni parking u garaži Tuškanac, iako su takve povlastice ukinute.

Na pitanje zastupnice Mađerić na današnjoj sjednici Gradske skupštine Mišeta nije želio odgovoriti, a neslužbeno se doznalo da se radilo o Mile Kekinu, frontmenu Hladnog piva.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada" Rotacijska garaža u Puli - 4 Naš proizvod Ovo je prva rotacijska garaža u Hrvatskoj: Pogledajte koliko će stajati parking

Robert Mišeta na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV zna li o čemu je govorila zastupnica Mađerić rekao je da ne zna o kome se govori jer je povlašteni parking ukinut 12.000 ljudi pa ne može znati svakoga poimence. Na pitanje sluša li Hladno pivo Mišeta je odgovorio kako mu je draži TBF. Na komentar novinarke da oni ne žive na Tuškancu Mišeta se sjetio da ga je u njegovom uredu posjetio Mile Kekin.

Dodajmo da je osim Kekina povlašteni parking odobren i još jednom poduzetniku.

Godišnji parking u garaži Tuškanac košta 16.500 kuna, a 'povlašteni' Kekin trebao je platiti samo 1.300 kuna za cijelu godinu. O cijeloj situaciji razgovarali smo i sa samim pjevačem koji je ispričao kako se riješio njegov problem. 'Kada su nam rekli da je parking ukinut pitao sam kome se trebam obratiti i rekli su mi da odem osobno direktoru Zagrebparkinga, i to sam i učinio', rekao je Kekin.

Kada je Mišeti iznio svoj problem, rekao je Kekin, on je zamišljeno gledao kroz prozor i rekao da će mu produžiti parking za mjesec dana. 'No, kada sam došao platiti mjesečnu kartu kod službenika parkinga rekao mi je da za godišnju kartu trebam platiti 1.300 kuna', rekao je Kekin i dodao da kada ga je pitao što je s ostatkom službenik mu je odgovorio da je tako rekao direktor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene