Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muči ga bruh od 10 kg

Mile Dedaković Jastreb u teškom zdravstvenom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dedakovićeva supruga Tereza kaže kako ga nitko od liječnika ne želi ga operirati jer je, tvrde, riječ o operaciji iznimno visokog rizika.

Tek što se malo oporavio i pokušao koliko toliko normalno živjeti, legendarni zapovjednik 204.brigade i obrane Vukovara Mile Dedaković Jastreb (64) opet je u lošem zdravstvenom stanju.

Naime, sredinom prošlog mjeseca liječnici KBC-a Zagreb dijagnosticirali su mu golemi bruh težak 10 kilograma koji se proteže od kuka do kuka i gotovo od prsne kosti do duboko ispod pupka, pišu 24 sata.

Dedakovićeva supruga Tereza kaže kako ga nitko od liječnika ne želi ga operirati jer je, tvrde, riječ o operaciji iznimno visokog rizika i možda se ne bi probudio iz anestezije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HEROJI VUKOVARA PONOSNIJI VIŠE NEGO IKAD Jastreb i Mladi Jastreb i danas bi bez pogovora stali u obranu Vukovara Slika nije dostupna Predsjednica u Vukovaru NEUGODNO IZNENAĐENJE Među zapovjednicima nije bio stari Jastreb

Mile Dedaković Jastreb zbog bolesti prisiljen prodavati obiteljsko imanje

Jastreb svoje stanje ne podnosi ni psihički dobro. Potpuno je potonuo, ne komunicira ni s kim i zatvorio se u svoj svijet. Zbog slabosti i straha od pada ne usudi se hodati, izaći iz stana, a kamoli šetati novigradskom rivom, kazala je njegova supruga.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene