Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije dugo trebalo

Milanović uzvraća Plenkoviću: "Dokazani herojski zec... jutros se junačio i prijetio opozivom, sad se skriva iza Mosta. Loše je, loše"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike ubrzo nakon izjave premijera Plenkovića na Facebooku je bacio novu strelicu.

"Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta. K’o Brka na trulom HDZovom mostu uvjerava nas kako “nije to tako loše kao što izgleda”. Loše je, loše. Nema dovoljno žetona, Milorad i Zekanović nisu dostatni.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Jasno, ne daje niti jedan odgovor na pitanja koje sam mu postavio, na pitanja čiji odgovor traže građani Hrvatske. Ali, koliko god brz bio u bijegu od odgovornosti, suvereni vladar briselskih hodnika - prije nego pobjegne Charlesu Michelu pod skute - položit će račune", napisao je Milanović. 

Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike,...

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 29. ožujka 2021.

 

Podsjetimo, ranije u ponedjeljak odgovorio je na izjave o njegovom mogućem opozivu uzvraćajući premijeru argumentima zbog kojih bi, smatra, on mogao biti opozvan. Iako ni opoziv predsjednika, ali ni premijera nije realan, prepucavanja su se nastavila. 

Plenković je nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a u ponedjeljak navečer izjavio kako do "opoziva Vlade teško može doći"

"Predsjednik očito ne zna što se događa u HDZ-u pa i oko ove teme je mogao zvati da pita kuha li se neki opoziv. Nije realno da bude opoziva, za to vam treba 101 potpis, a obzirom na njegove drugare iz Mosta to se ne može dogoditi, nije realno", poručio je Plenković. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene