Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIJETNJE VLADI I PLENKOVIĆU

Milanović se obrušio na premijera: "Da, šuti o tome!"

Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković
Predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Predsjednik Zoran Milanović reagirao je na prijetnje koje su upućene premijeru i članovima Vlade, kao i na komentar Andreja Plenkovića vezane uz njih.

Predsjednik Zoran Milanović osvrnuo se na prijetnje koje su poslane premijeru Andreju Plenkoviću i članovima Vlade. Komentirao je i premijerove istupe u javnosti vezane za te prijetnje. Iako ne objavljuje često na Facebooku, u subotu je to učinio, baš nakon izjave premijera. 

"Predsjednik Vlade, drugi dan zaredom, uzbunjuje hrvatsku javnost informacijama o tome kako mu prijete. Ne prijete samo njemu, ali samo on od toga raVdi medijski show i to, izgleda, po uzoru iz neposrednog istočnog susjedstva", objavio je Milanović na svom Facebooku profilu.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković PET NOVIH PRIJETNJI Plenković o prijetnjama Vladi: "Najbolje bi bilo da šutimo i čekamo da netko nekoga ubije?"

Pročitajte i ovo Pojačana zaštita Sabora - 3 Istraga u tijeku Zbog prijetnji pojačane mjere sigurnosti ispred Banskih dvora: "Riječ je uglavnom o 'vukovima samotnjacima'"

"Pozivam ga da prestane maltretirati hrvatske građane pričama o svojoj ugrozi jer posao koji je izabrao, vođenje Vlade, traži malo više osobne hrabrosti i pouzdanja u institucije hrvatske države. I kad se već sam retorički pita – 'najbolje bi bilo da šutimo'?, odgovor je - da, šuti o tome. I pusti ljude koji su zaduženi za sigurnost u Hrvatskoj da rade svoj posao, bez sijevanja reflektora iz privatne režijske komore. Malo više mjere i ukusa ne bi škodilo", dodao je predsjednik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene