Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sajam gospodarstva

Milanović putuje u BiH: Obići će nekoliko općina s hrvatskom većinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović boravi ponedjeljak i utorak u posjetu BiH gdje će obići nekoliko općina s hrvatskom većinom i sudjelovati na otvaranju 16. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, objavila je u nedjelju Vlada RH.

Milanović će se danas u Stocu sastati s dužnosnicima i gospodarstvenicima Hercegovačko-neretvanske županije i općina Stolac i Ravno, razgovarati s vodećim ljudima Čapljine te obići Ošanić, nekada glavni grad heleniziranog ilirskog plemena Daorsa i Radimlje, najpoznatiju nekropolu stećaka u Hercegovini.

Program posjeta uključuje i Međugorje, gdje će se predsjednik hrvatske vlade sastati s dužnosnicima općina Ljubuški i Čitluk i posjetiti župni ured Sv. Jakova apostola, navodi se u vladinu priopćenju.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Zoran Milanović Vruća atomosfera Neugodan susret dva politička oponenta na Pantovčaku: Plenković predao potpise, Milanović ispalio bizaran komentar Andrej Plenković stigao na Pantovčak po mandat za sastavljanje vlade - 16 Objava s Pantovčaka Milanović povjerio Plenkoviću mandat za sastavljanje Vlade

>> Milanović: Nastavljaju se razgovori o uvođenju poreza na nekretnine

Za utorak je u Mostaru najavljen susret s msgr. Ratkom Perićem, biskupom mostarsko-duvanjskim, kao i obraćanje premijera Milanovića na otvaranju 16. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2013.

Milanović je BiH prvi put posjetio krajem veljače 2012. godine kada je poručio da je strateški interes Hrvatske ulazak BiH u Europsku uniju, među ostalim i zbog 440.000 Hrvata koji su konstitutivni narod u toj susjednoj zemlji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene