Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera sa zemljištem

Milanović o Ostojiću: Do sad sam mu vjerovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
O aferi kupoprodaje atraktivnog zemljišta, u kojoj se našao ministar turizma Veljko Ostojić, povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa neće raspravljati.

Cijeli je slučaj prokomentirao i predsjednik Vlade Zoran Milanović. Kaže kako u cijeloj priči ima puno detalja koje on ne zna i ne smije komentirati, ali i da se jutros čuo s ministrom.

Pročitajte i ovo Dani komunikacija u Rovinju - 1 Nagrade se dijele u 5 kategorija Počeli su Dani komunikacija, Rovinj je u sljedeća tri dana središte svijeta za sve u industriji komunikacija Tomislav Karamarko Nju posebno pamti Tomislava Karamarka pod prozorom iznenadilo poznato lice: "A nadao sam se dobrom danu"

'Privatno i javno na čudan se način isprepliću'

'Očekujem da se te stvari razjasne. Ja sam mu do sad vjerovao, a vjerujem mu i sada kao odličnom čovjeku za taj posao. Međutim, u politici se privatno i javno na čudan način isprepliću', rekao je Milanović.

>> Jakovčić o Ostojićevoj aferi: To je izmišljeno zbog izbora

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa

'U vrijeme kad je obavljena kupnja i prenamjena zemljišta, Veljko Ostojić bio je član poglavarstva županije Istarske. Prema odredbama važećeg zakona po kojem ovo povjerenstvo postupa, članovi poglavarstva nisu dužnosnici koji spadaju u područje naše nadležnosti', rekla je Dalija Orešković iz Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa.

Cijena zemljišta porasla s milijun na 25 milijuna kuna

Podsjetimo, ministar turizma Veljko Ostojić našao se usred afere oko kupoprodaje atraktivnog zemljišta pokraj Rovinja, čija je vrijednost nakon urbanizacije porasla s milijun na čak 25 milijuna kuna. Sve ispituje i Državno odvjetništvo. Ministar u priopćenju uvjerava kako osobno s tim nema veze te kako je zemljište kupila obitelj njegove supruge.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene