Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šefovi stranaka vladajuće koalicije okupili su se na izbornom saboru Hrvatske stranke umirovljenika koja bira novo vodstvo.


Premijer i prvi potpredsjednik Vlade istaknuli su kako su u Hrvatskoj mirovine niske te da ih može povećati jedino gospodarski rast. Silvano Hrelja bez protukandidata izabran je za novog- starog predsjednika stranke. I on i Ivan Jakovčić - zadovoljni su koalicijskim partnerima.

Vezani članci Slika nije dostupna Jakovčić i Milanović ne razgovaraju, HNS i HSU šute Slika nije dostupna Koalicija godinu dana poslije: Više ne vjeruju u brz oporavak

"Nemam nekih naročitih primjedbi, uvijek se može bolje, uvijek možemo imati bolju komunikaciju, uvijek možemo ranije početi razgovarati o problemima", smatra Silvano Hrelja, predsjednik HSU-a.

"Meni je važna stabilnost ove države, stabilnost ove Vlade, jer ova Vlada nema alternativu i ne postoji alternativa u ovom trenutku", poručuje Ivan Jakovčić, predsjednik IDS-a.

"Samo o onome što stvaramo i koliko stvaramo danas, doslovno danas, ovih dana, ove godine ovisi, i vaša i naša sigurnost", rekao je predsjednik Vlade Zoran Milanović.

"Nakon 30 mjeseci po prvi puta je došlo do usklađivanja mirovina. Takvo, kakvo je, uvjeti nisu dobri, ali je ono u skladu s formulom, u skladu sa zakonom", istaknuo je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.