Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turneja Baltikom

Zoran Milanović i Vesna Pusić na turneji po Baltiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović danas ide u posjetu Latviji gde će sudjelovati i na vanjskopolitičkom i sigurnosnom forumu 'Riga Conference 2013'. Na putu je i prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić koja će dva dana boraviti u Litvi.

Hrvatski premijer Zoran Milanović ide u posjet Latviji gdje će se sastati sa svojim domaćinom, premijerom Valdisom Dombrovskisom, primit će ga predsjednik Andris Berzinš, a razgovarat će i s predsjednicom latvijskog parlamenta Solvitom Aboltinom. Premijer Milanović sudjelovat će i na vanjskopolitičkom i sigurnosnom forumu pod nazivom 'Riga Conference 2013'.

>> Vlada odgovorila Reding: Iznenađeni smo!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najjeftiniji gradovi za putovanje Zagreb je zauzeo 10. mjesto, a prvi je... Slika nije dostupna Politička odgovornost Premijer zbog urušavanja krova supermarketa podnio ostavku

Na putu je i prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić koja će danas i sutra boraviti u Vilniusu u Litvi, gdje će se sastati s ministrom vanjskih poslova Linasom Linkevičiusom i predsjednikom parlamenta Vydasom Gedvilasom, a svoj službeni posjet toj zemlji iskoristit će i za sudjelovanje na neformalnom sastanku ministara vanjskih poslova EU-a (Gymnich) pod predsjedanjem visoke predstavnice EU-a za vanjsku politiku i sigurnost Catherine Ashton, u čijem će središtu biti Sirija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene