Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako olakšati DUDI-ju?

Milanović Hajdaš Dončiću: 'Ne želimo pretplatiti državi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom današnje sjednice Vlade odlučeno je da će se odgoditi preseljenje Agencije za civilno zrakoplovstvo dok se ne utvrdi realna cijena nekretnine u koju bi se trebali preseliti.

Dio sjednice Vlade tijekom koje je ministar Siniša Hajdaš Dončić govorio o preseljenju Agencije za civilno zrakoplovstvo, imao je prizvuk slučaja Planinska. Odnosno prizvuk kupnje zgrade u Planinskoj kojom je prema optužnici, oštećen državni proračun za 26,4 milijuna kuna i zbog čega se sudi bivšem premijeru Ivi Sanaderu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Sabina Tandara Knezović i Siniša Hajdaš Dončić - 2 "Ako se Plenković ukakio..." Bivši Milanovićev ministar: ''Ovo je igra velikih karata, stavili smo sve na crveno''

Nekretninu u Planinskoj vještačit će Građevinski fakultet

'Agencija ne može uplaćivati novac u državi proračun jer je to zabranjeno , može jedino investirati u nabavu prostora, što smo i odlučili. Tako će se i DUDI-ju pomoći da nekretnina koja nije u funkciji bude u funkciji', rekao je Hajdaš Dončić. Nakon što je ministar Hajdaš Dončić govorio o preseljenju Agencije u zgradu u Krajiškoj ulici kojom upravlja DUDI (Državni ured za upravljanje državnom imovinom) i koja se ne koristi, premijer Zoran Milanović rekao je kako bi tu odluku trebali skinuti s dnevnog reda dok se ne utvrdi realna cijena nekretnine.

'Da oni ne pretplate državi', naglasio je Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene