Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Perković

Opačić: Slučaj Perković nije moj resor i ne mogu ga komentirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić odbila je komentirati uhićenje bivšeg čelnika jugoslavenske tajne službe Josipa Perkovića rekavši kako to nije njezin resor.

'To nije moj resor pa vas molim da pitate nekoga kome je to u resoru. Ja očekujem da se postupa u skladu sa zakonom kojeg smo donijeli', odgovorila je Opačić na upite novinara prilikom njena posjeta bolnici Sveti Duh.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čin podrške Ante Gotovina o razlozima potpisivanja pisma kojim se traži pomilovanje Perkovića i Mustača: "Zbog mojih životnih načela..." Slika nije dostupna u Ministarstvo pravosuđa Nobilo predao molbu za pomilovanje generala Mustača i Perkovića: "Ne znam kakvu će odluku donijeti Milanović, ali znam kakvu bi donio Tuđman"

Uhićen Josip Perković!

Temeljem europskog uhidbenog naloga jutros su uhićeni bivši čenici jugoslavenskih, kasnije i hrvatskih obavještajnih službi Josip Perković i Zdravko Mustač koje Njemačka traži zbog sumnje da su umiješani u organiziranje ubojstva hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića 1983. u Wolfratshausenu kod Muenchena. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene