Bandić je kazao kako su oni koji postavljaju uvjete, zalutali u politiku.


Milan Bandić odgovorio je na zahtjev Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića za preimenovanjem Trga maršala Tita poručivši im kako "jedino građani na referendumu mogu odlučiti o promjeni imena trga".

Vezani članci Slika nije dostupna Andrej Plenković poslao poruku Bruni Esih i Zlatku Hasanbegoviću Slika nije dostupna Bruna Esih slavi, otkrila hoće li dati podršku Milanu Bandiću

"Šest je puta mijenjano, od Karađorđevića preko Narodnooslobodilačkih odbora od Kulina bana sve u ime naroda, a narod nitko nikad nije pitao. Idemo jednom pitati narod. Ti koji postavljaju uvjete ništa ne razumiju. Tko postavlja uvjete u politiku je zalutao. Postoje samo razgovori i dogovori", poručio je Bandić.

Mrak Taritaš: "Oni koji raspravljaju o imenima trgova, nemaju drugih tema ni sadržaja"

Njegova konkurentica Anka Mrak Taritaš pozvala je birače ostalih kandidata koji nisu prošli da izađu na izbore te i dalje glasuju za promjene u gradu. Još se jednom očitovala i o promjeni imena Trga maršala Tita.

"Predsjednik Tuđman 10 godina nije promijenio Trg maršala Tita i taj trg će ostati takav. Trgovi su nebitna stvar kad vi raspravljate o tome onda znači da nemate tema ni sadržaja razgovarati o nečem drugom", kazala je Anka Mrak Taritaš.