Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, obišao je radove na zagrebačkom rotoru i rekao da bi radovi trebali završiti u travnju 2020. godine.

Galerija


Radovi na zagrebačkom rotoru trebali bi biti gotovi "negdje u travnju", rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom današnjeg obilaska gradilišta.

Vezani članci Dario Juričan "Gradonačelnik svemira" uputio poruku školarcima: "Od kraja ove školske godine više nećete morati čitati pisma stričeka Bandića" Milan Bandić Poruka zagrebačkog gradonačelnika povodom početka škole: "Susreti i druženja, nažalost, neće biti onakvi kakve ste priželjkivali"

Bandić je dodao da je rok za završetak radova 20 mjeseci od njihova početka, a oni su, kaže gradonačelnik, počeli u srpnju 2018. godine

Projekt je vrijedan 333 milijuna kuna, a Bandić kaže da mu je projekt rotora, uz sljemensku žičaru, trenutačno najvažniji gradski projekt. Trenutačno se radi na pristupnim cestama rotoru. 

"Sigurno ćemo to napraviti do Dana Grada Zagreb,a i ovaj projekt i žičaru, otvoriti i žičaru i rotor, podariti Zagrepčanima dva najveća projekta u slobodnoj i demokratskoj Hrvatskoj, žičara i rotor Remetinec", rekao je Bandić.