Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poduzetan gradonačelnik

Bandić najavio gradnju još dvije fontane, a zatim i žičare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je najavio da će se nakon proboja Branimirove i Radničke, na livadi u Ulici hrvatske bratske zajednice, napraviti još dvije fontane, uz već postojeće dvije, a nakon njih na red će doći sljemenska žičara.

"Veseli me da nakon proboja Branimirove i Radničke konačno završimo ovaj projekt s još dvije fontane. Razmišljam o tome", rekao je Bandić novinarima kod fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice, nakon fotografiranja s finalisticama Miss Universe Hrvatske 2015.

Pročitajte i ovo Sljemenska žičara nema uporabnu dozvolu! - 9 među najskupljima u Europi Odavno je trebala biti otvorena, no još nijednog putnika nije prevezla na Sljeme. Glavna nadzornica radova: "Radimo na učvršćivanju statike" Nismo zaboravili - Zagreb, lokalni izbori 2017. - 3 Nismo zaboravili! Svake izbore Zagrepčani slušaju istu ploču - stadion, novi most i vječiti smrad s Jakuševca. Što su sve političari obećali Purgerima prije četiri godine?

"Čim probijemo Branimirovu i Radničku, idemo na fontane. Natječaj za fontane nije poništen nego je stavljen na poček i hvala Bogu da je tako. Natječaj je u preraspodjeli projekata u proračunu odgođen za jedno vrijeme, a budući da sam se ja vratio, to ćemo vratiti natrag i čim probijemo Branimirovu i Radničku idemo s fontanama", rekao je.

Bandić: Garaže u Donjem Gradu i prometna studija su spojene posude

Nakon fontana, dodao je Bandić, na red će doći sljemenska žičara.

U društvu finalistica Miss Universe Hrvatske 2015. Bandić je rekao kako je hrvatska ljepota vezana uz urbanu ljepotu grada Zagreba. "To je kompatibilno. Zagrepčani bi rekli kak' se šika", kazao je.

Najavio je da će do idućeg četvrtka izvijestiti o otpisu dugova građanima, kao i o komunalnom doprinosu za 2014. što su, kako je rekao, naplatili ljudima, a nisu trebali, kad je legalizacija u pitanju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene