Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je najavio da će se nakon proboja Branimirove i Radničke, na livadi u Ulici hrvatske bratske zajednice, napraviti još dvije fontane, uz već postojeće dvije, a nakon njih na red će doći sljemenska žičara.


"Veseli me da nakon proboja Branimirove i Radničke konačno završimo ovaj projekt s još dvije fontane. Razmišljam o tome", rekao je Bandić novinarima kod fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice, nakon fotografiranja s finalisticama Miss Universe Hrvatske 2015.

Vezani članci Građani o epidemiološkim mjerama Građani su svjesni da situacija nije dobra i da su brojke zastrašujuće: "Apeliram na sve mlade da nose maske i da pregrme ovaj period" Zagrebačka žičara - 3 Zagreb će imati najskuplju žičaru u Europi? "Mislim da se tako ni lift u zgradi ne radi"

"Čim probijemo Branimirovu i Radničku, idemo na fontane. Natječaj za fontane nije poništen nego je stavljen na poček i hvala Bogu da je tako. Natječaj je u preraspodjeli projekata u proračunu odgođen za jedno vrijeme, a budući da sam se ja vratio, to ćemo vratiti natrag i čim probijemo Branimirovu i Radničku idemo s fontanama", rekao je.

Bandić: Garaže u Donjem Gradu i prometna studija su spojene posude

Nakon fontana, dodao je Bandić, na red će doći sljemenska žičara.

U društvu finalistica Miss Universe Hrvatske 2015. Bandić je rekao kako je hrvatska ljepota vezana uz urbanu ljepotu grada Zagreba. "To je kompatibilno. Zagrepčani bi rekli kak' se šika", kazao je.

Najavio je da će do idućeg četvrtka izvijestiti o otpisu dugova građanima, kao i o komunalnom doprinosu za 2014. što su, kako je rekao, naplatili ljudima, a nisu trebali, kad je legalizacija u pitanju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook