Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studenti Fakulteta političkih znanosti na svojoj radio postaju ugostili su danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a zajedničku fotografiju svi će dugo pamtiti.


'Danas je gradonačelnik gostovao na Radiju Student gdje su mu studenti novinarstva koji uče zanat postavljali pitanja.  Gradonačelnik je odgovarao i na pitanja građana koji su zvali uživo u emisiju', piše na službenim Facebook stranicama gradonačelnika Milana Bandića gdje su i objavljene fotografije njegovog gostovanja na Radiju Student na Fakultetu političkih znanosti.

Vezani članci Petar Pripuz "Pa ne gleda se u svaki kamion, dođe drugi i to zatrpa. U čemu je problem?": Na suđenju za pogodovanje Pripuzu preslušane tajne snimke Milana Bandića Nismo zaboravili - Zagreb, lokalni izbori 2017. - 3 Svake izbore Zagrepčani slušaju istu ploču - stadion, novi most i vječiti smrad s Jakuševca. Što su sve političari obećali Purgerima prije četiri godine?

Što će reći profesori i mentori iz kolegija Radio studentima tek ćemo vidjeti, a gradonačelnika veseli studenti ovime sigurno nisu naljutili.

I ne zaboravite, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sutra će biti gost na našem CHATU NA ŠPICI u 12 sati koji će se uživo prenositi na našem portalu dnevnik.hr. Budite s nama!