Gradonačelnik Milan Bandić kosi travu (Foto: Dnevnik.hr)
Gradonačelnik Milan Bandić kosi travu (Foto: Dnevnik.hr)

Čime se bavi, odnosno, čime se obećao baviti Milan Bandić prikupila je na jednom mjestu za Dnevnik Nove TV Josipa Krajinović.


Ni uganuće zgloba nije ga zaustavilo. Zagrebački gradonačelnik i u utorak je bio aktivan. Od obilaska bolnice do stranačkih obveza. Na novinarska pitanja nije se obazirao. "Rekao sam, sutra u 11 sunce!"

Vezani članci Sandra Švaljek (Foto: Dnevnik.hr) Na suđenju Bandiću svjedočila Sandra Švaljek i jedan od vozača: "To ne bi smjelo biti dopušteno, ali vjerujem da nije protuzakonito" Gordan Maras, predsjednik zagrebačkog SDP-a (Foto: Dnevnik.hr) SDP kritizirao Bandićevu inicijativu: Zagrebu su potrebni novi mostovi, a ne parking zona

U srijedu će kaže Milan Bandić o svemu. "I o kak' se zove, Palmi i o Putinu i o Rusiji i o svemu, o domoljublju, čovjekoljublju, Bogoljublju, o miševima, o žmigavcima, o ljudima i tako dalje. Al' to ćemo sutra apsolvirati, jel?", rekao je u utorak zagrebački gradonačelnik.

Čeka ga i pitanje zašto je grad i u utorak bio zatrpan smećem.

Pravdao se kad se otkrilo da je Zagrebački holding bez socijalnih kriterija otpisao dug i građanima s višemilijunskom imovinom. "Samo kad Bandić nešto radi onda ima anomalije, pa to je smiješno!'', rekao je gradonačelnik. Najavio je veto na bogate. "A oni koji strše, uklonit ćemo ih!"

Na naš upit od prošlog tjedna kako će to provesti bez odluke gradske Skupštine - još nema odgovora.

Isti dan veselio se na otvaranju Radničke ceste, no mostovi čekaju sanaciju, a sa skupom obnovom zagrebačkog rotora se kasni.

Milan Bandić na kritike se ne obazire, a od svojih ideja ne odustaje. Gradi spomenike, podiže zastave, premješta križeve. Oporba ga proziva da novac troši na političku trgovinu, umjesto na razvojne projekte. I pred kampanju je govorio: ''Ništa više ne može zaustaviti da naša žičara početkom iduće godine ponovno ne vozi". Ipak, ni početak radova se još ne nazire.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr