Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rat unutar Živog zida po društvenim mrežeama se nastavlja. Mihaela Varga odgovorila je na Facebook objavu Živog zida da nju i njezinog partnera Hrvoja Runtića "u životu pokreće samo novac" i da su "prijetvorni ljudi".


Stvari koje Živi zid objavljuje o Mihaeli Vargi i Hrvoju Runtiću, Varga naziva "granicom ludila", a reakciju te stranke na Runtićeve optužbe o kuvertama novca koje je vidio, kako je rekao, pukom slučajnošću, naziva pokušajem prikrivanja istine.

Vezani članci Slika nije dostupna DRMALI SU DANCE SCENOM Danas ruše Živi zid Slika nije dostupna ŠTO SE DOGAĐA - Ipak ništa od novog Živog zida?

O tome čije su kuverte s novcem, u čijem je džepu novac završio, Runtić je odbio javno otkriti te kazao da to ostavlja policiji i Uskoku.

"Dragi ljudi, očekujte čuti o meni najgore stvari, do te mjere da to graniči s ludilom. Sada se istina mora sakriti, pa će se udarati iz svih raspoloživih sredstava. Jaka sam ja, prošla sam svašta u životu. Hrvoje govori istinu, a ja stojim uz njega, makar se nebo rušilo na nas", odgovorila je Varga u statusu na svojem Facebook profilu.

Ubrzo zatim, napisala je i novi status.

"Ljudi koji pozivaju na javni linč mene i objavljuju moj jmbg, iznova rade kaznena djela. Slobodno me linčujte, ma odvedite me na lomaču i zapalite, pjevajte dok gorim. To neće promijeniti baš ništa. Ja vas se ne bojim, a vi se bojite istine. Vrlo je jednostavno", poručila je Varga.

Podsjetimo, ranije je Živi zid reagirao na Runtićeve optužbe objavljivanjem presude o "prijevari koju su Runtić i Varga napravili" te istaknuli da će javnost "u narednim danima saznati i za ostale".

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju