Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mesić: Za suzbijanje organiziranog kriminala potrebno nastaviti reforme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Borba protiv organiziranog kriminala i terorizma tema je konferencije šefova država jugoistočne Europe koja se u ponedjeljak održava u vojvođanskom mjestu Karađorđevo u blizini hrvatske granice.

U radu konferencije sudjeluje i predsjednik Hrvatske Stjepan Mesić. Domaćin je srbijanski predsjednik Boris Tadić, a od osam najavljenih šefova država izostao je samo bugarski predsjednik Georgi Prvanov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočenje poduzetnika Obranović: S tastom Mesićem nikad nisam razgovarao o Glavašu Slika nije dostupna 'Nije bilo svojstveno ni '90-ih' Pupovac: Napada poput Josipovićevog nije bilo ni 90-ih, to nisu radili ni Tuđman ni Mesić

Konferencija se održava iza zatvorenih vrata, a na konfereciji za novinare bit će predstavljen završni dokument - deklaracija u kojoj se poziva na regionalnu suradnju u borbi protiv organiziranog kriminala i terorizma.

Skup se održava u poznatom bogatom lovištu Karađorđevu koje se sada nalazi pod kontrolom srbijanske vojske, a u novijoj povijesti poznato je kao mjesto u kojem je politički i državni vrh bivše Jugoslavije često donosio i sudbonosne odluke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene