Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Uvrijeđeni predsjednik

Mesić podnio privatnu tužbu protiv politologa Petričića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Mesić podnio je zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu privatnu tužbu za klevetu protiv politologa Darka Petričića zbog njegovih istupa u javnosti u kojima je predsjednika optužio za vezu s albanskom mafijom te pogodovanje tajkunima, doznaje se danas od Mesićeva odvjetnika Čedomir Prodanović.

'Dostavili smo jučer privatnu tužbu za klevetu protiv Petričića zbog dva nastupa u javnosti koji su emitirani u emisijama na nacionalnoj televiziji i na jednom radiju', potvrdio je Hini u telefonskom razgovoru odvjetnik Prodanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Inkriminirane su, uz ostalo, Petričićeve ocjene da je hrvatski predsjednik eksponent albanske mafije koja mu je financirala predsjedniku kampanju, te da je jedan od tri najbogatija čovjeka u Hrvatskoj koji pogoduje tajkunima, dodao je Prodanović. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene