Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Mesić podnio je zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu privatnu tužbu za klevetu protiv politologa Darka Petričića zbog njegovih istupa u javnosti u kojima je predsjednika optužio za vezu s albanskom mafijom te pogodovanje tajkunima, doznaje se danas od Mesićeva odvjetnika Čedomir Prodanović.


'Dostavili smo jučer privatnu tužbu za klevetu protiv Petričića zbog dva nastupa u javnosti koji su emitirani u emisijama na nacionalnoj televiziji i na jednom radiju', potvrdio je Hini u telefonskom razgovoru odvjetnik Prodanović.

Vezani članci Nadan Vidošević Odgođeno ročište: Vidošević danas ipak ne iznosi obranu u aferi Remorker Milan Bandić Vještakinja dala iskaz u aferi Agram: Nepravilnosti u troškovnicima, pogodovalo se Pripuzovoj CIOS grupi

Inkriminirane su, uz ostalo, Petričićeve ocjene da je hrvatski predsjednik eksponent albanske mafije koja mu je financirala predsjedniku kampanju, te da je jedan od tri najbogatija čovjeka u Hrvatskoj koji pogoduje tajkunima, dodao je Prodanović. (Hina)