Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić večeras nije želio komentirati prvostupanjsku presudu Branimiru Glavašu te je rekao kako ne zna je li Glavaš pobjegao u BiH.


'Nemam pojma da je Branimir Glavaš pobjegao i ne znam gdje se nalazi', kazao je Mesić upitan da komentira Glavašev bijeg u BiH. Dok god mu se ne oduzme imunitet, Glavaš je slobodan građanin, dodao je.

Vezani članci Ivana Petrović u studiju Dnevnika Nove TV - 2 Ivana Petrović komentira presudu balkanskom krvniku: "Srebrenički genocid nije rasvijetljen do kraja. Tko je podupirao Ratka Mladića?" Majke Srebrenice prate izricanje presude Ratku Mladiću - 1 Reakcije na presudu Mladiću: "On je živ, a mojih nema. Plakala sam cijeli dan, sad mi je lakše"

>> Glavaš se nalazi u Ljubuškom, ima vozačku i osobnu iskaznicu BiH

Upitan hoće li, s obzirom na današnju presudu, Branimiru Glavašu biti oduzeta odlikovanja, Mesić je kazao kako to ne zna. 'Danas sam tek čuo da je Glavaš osuđen, a vi me već pitate. Ne komentiram prvostupanjnske presude niti predmete u proceduri. Prema tome imat ćete vremena za sve', rekao je Mesić.