Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gost predsjednik Crne Gore

Mesić na ručaku s veleposlanicima EU-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić održao je danas ručak s veleposlanicima svih zemalja članica Europske unije, priopćeno je iz ureda predsjednika.

Praksa polugodišnjih susreta predsjednika republike s diplomatskim predstavnicima Unije uvedena je prije nekoliko godina i takvi su sastanci redovito održavani dva puta na godinu, slijedeći ritam rotacije u EU-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vujanović ponovno kandidat za predsjednika Slika nije dostupna Prijedlog za opoziv Vujanovića

Poseban gost Filip Vujanović

Na inicijativu predsjednika Mesića na ručku u četvrtak kao posebni gost bio je i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović koji boravi u službenom posjetu Hrvatsku.Predsjednik Mesić je iznio svoju procjenu hrvatskog puta u EU i stanja u regiji te odgovorio i na više pitanja prisutnih veleposlanika koja su se kretala u rasponu njegove ocjene činjenice da kandidati za predsjednika Hrvatske vode kampanju u BiH pa do važnosti i domašaja borbe protiv korupcije, kaže se u priopćenju. Veleposlanik Švedske koji je bio domaćin ručka te više drugih veleposlanika odali su priznanje predsjedniku Mesiću na svemu što je činio u deset godina svog mandata kako bi doveo Hrvatsku što bliže EU-u, kaže se u priopćenju. ( Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene