Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda do koljena

Autom zapeo u poplavljenom podvožnjaku: "Čovjek se može utopiti ovdje i nitko neće doći"

Mercedesom zapeo u poplavljenom podvožnjaku
Mercedesom zapeo u poplavljenom podvožnjaku Davor Puklavec/Pixsell
Aktualno Galerija Zaglavio autom u podvožnjaku punom vode Zaglavio autom u podvožnjaku punom vode Foto: Davor Puklavec/Pixsell Mercedesom zapeo u poplavljenom podvožnjaku Mercedesom zapeo u poplavljenom podvožnjaku Foto: Davor Puklavec/Pixsell znak zabranjen promet znak zabranjen promet Foto: Davor Puklavec/Pixsell +0 Autom zapeo u poplavljenom podvožnjaku Galerija 1/4 >>
Vozač Mercedesa ljutito je stajao pored svog limenog ljubimca čekajući da ga netko dođe izvući iz potopoljenog podvožnjaka.

Muškarac je u petak popodne zapeo u poplavljenom podvožnjaku u zagrebačkom Buzinu. Njegov Mercedes stao je u vodi te se vozač nije uspio izvesti iz podvožnjaka u kojem je voda do koljena.

Pročitajte i ovo Povisio se vodostaj Save - 3 Rastu vodostaji VIDEO/FOTO Sava se izlila iz korita u Zagrebu: Prijeti nam scenarij na razini onog iz 2010. godine

"Čovjek se može utopiti ovdje i nitko ne bu doš'o. Policija gleda i ode, oni su zvali HAK, pa su im rekli da gazda auta mora zvati HAK. Onaj koji pogine u autu, jel' i on isto zove?", ljutito je komentirao zaglavljeni vozač dok je čekao pomoć.

Iz MUP-a su poslali upozorenje građanima da budu posebno oprezni, ne kreću na put ako ne moraju, prate vijesti i preporuke nadležnih tijela te da pravodobno poduzmu potrebne sigurnosne mjere zbog nevremena koje je stiglo u našu zemlju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene