Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska još uvijek nema novu zajamčenu cijenu pšenice, a kao glavnog krivca za to predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza Željko Mavrović prozvao je HDSSB.


Mavrović tvrdi kako je upravo ta stranka posvađala seljačke udruge, te neke od njih nagovorila da ne prihvate cijenu od 95 lipa plus 15 lipa državnog poticaja, što im je ponudio Agrokor. Uvjereni su i da HDSSB stoji iza lipanjskog seljačkog prosvjeda. U toj stranci odbacuju Mavrovićeve optužbe.

Vezani članci Vladimir Putin Putin na državnoj televiziji o blokadi ukrajinskih luka: "Problem izvoza žita može se riješiti, potrebno je samo..." Brašno - 3 Cijena kilograma brašna probila psihološku granicu: "Nesrazmjer je veliki i nije pošteno. Pokvareno je, bezobrazno"

>> VIDEO: Nikad jeftinija pšenica, a kruh i dalje bezobrazno skup!

'Dogovarao stavri ispod žita'

'Ima debelo svoj prste unutra, da kažem i politička stranka HDSSB kojem je u tom trenutku bilo važnije da se prepire, da stvara probleme nego da riješi taj problem sa pšenicom, koji je stajao iza tih ljudi', rekao je Željko Mavrović. 'Mavrović je dogovarao stvari ispod žita. Nije ovo boks. Problem seljaka se ne rješavaju na takav način. Sigurno da je problema dosta, oni su nagomilani, ali za njih nije kriv HDSSB', rekao je Krešimir Bubalo, potpredsjednik HDSSB-a

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju