Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon poništenja natječaja

Matko Glunčić razmišlja o ostavci na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu obrazovanja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar obrazovanja Radovan Fuchs imenovan je za posebnog savjetnika premijera za provedbu kurikularne reforme. Iz krugova bliskih Matku Glunčiću doznaje se kako će vjerojatno podnijeti ostavku na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu obrazovanja.

Radovan Fuchs bio je ministar obrazovanja u Vladi Jadranke Kosor, a na mjesto posebnog savjetnika premijera za provedbu kurikularne reforme izabran je izravno, dok će natječaj koji je bio proveden, a na kojem je najviše bodova dobio Matko Glunčić, biti poništen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OTVORENO PISMO JOKIĆEVI STRUČNJACI MINISTRU OBRAZOVANJA "Izvješće je zasnovano na neistinama, lažima i iskrivljenim činjenicama" Slika nije dostupna Radit će na pluralizmu Ministar Barišić: "Glunčić se ispričao zbog svoje isprike i taj je slučaj završen"

"Bilo mi je ponuđeno mjesto člana Ekspertne radne skupine, ali nakon svega odlučio sam da ponudu neću prihvatiti", rekao je Matko Glunčić. O eventualnoj tužbi zbog poništenja natječaja za voditelja ERS-a, kaže, ne razmišlja. Iz krugova bliskih Glunčiću doznaje se da razmišlja o ostavci na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu obrazovanja i da će vjerojatno povući taj potez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene