Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Matija (60) i Milan (16) Basarac, čija je priča iz veljače prošle godine dirnula cijelu Hrvatsku, ovog su vikenda uselili u novu kuću.


Otac i sin iz Komareva pokraj Siska živjeli su u 80 godina staroj kući bez vode s primanjima od 1400 kuna. Milanova majka napustila ih je prije šest godina. Nakon što je u magazinu Provjereno emitirana priča o uvjetima života u kojima Matija Basarac živi sa svojim 15-godišnjim sinom Milanom počela je pristizati nevjerojatna lavina reakcija i ponuda za pomoć iz svih dijelova Hrvatske.

Ocu i sinu nakon nešto više od godinu dana ostvario se san.

'Kakav dan !!!!! u novoj kući zahvaljujući svima vama imali smo prvi ručak i prvi (ali 16-ti) rođendan - bilo je prekrasno - neopisivo - HVALA VAM SVIMA - ali na rastanku da vam priznam okupili smo se u staroj kući kod one lijepe peći - jer ipak od tamo je priča krenula, od tamo smo suze prenijeli u osmjeh u novi dom - hvala', objavili su na Facebook stranici Obnova kuće obitelji Basarac.
 

Vezani članci Slika nije dostupna PRIČA KOJA JE DIRNULA SVE 'Govorilo se da tata pije, da ja nemam što jesti...' Slika nije dostupna Imao je samo jednu želju - perilicu rublja za svog samohranog oca

 

 

Kakav dan !!!!! u novoj kući zahvaljujući svima vama imali smo prvi ručak i prvi ( ali 16 -ti ) rođendan - bilo je...

Posted by Obnova kuće obitelji Basarac on Saturday, January 30, 2016