Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milan i Matija Basarac

SAN JE OSTVAREN Oproštaj od stare kuće uz peć kraj koje je sve počelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matija (60) i Milan (16) Basarac, čija je priča iz veljače prošle godine dirnula cijelu Hrvatsku, ovog su vikenda uselili u novu kuću.

Otac i sin iz Komareva pokraj Siska živjeli su u 80 godina staroj kući bez vode s primanjima od 1400 kuna. Milanova majka napustila ih je prije šest godina. Nakon što je u magazinu Provjereno emitirana priča o uvjetima života u kojima Matija Basarac živi sa svojim 15-godišnjim sinom Milanom počela je pristizati nevjerojatna lavina reakcija i ponuda za pomoć iz svih dijelova Hrvatske.

Ocu i sinu nakon nešto više od godinu dana ostvario se san.

'Kakav dan !!!!! u novoj kući zahvaljujući svima vama imali smo prvi ručak i prvi (ali 16-ti) rođendan - bilo je prekrasno - neopisivo - HVALA VAM SVIMA - ali na rastanku da vam priznam okupili smo se u staroj kući kod one lijepe peći - jer ipak od tamo je priča krenula, od tamo smo suze prenijeli u osmjeh u novi dom - hvala', objavili su na Facebook stranici Obnova kuće obitelji Basarac.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PRIČA KOJA JE HRVATSKU BACILA NA KOLJENA Imao je samo jednu želju - perilicu rublja za svog samohranog oca Slika nije dostupna Zahvaljujući vašoj pomoći Sjećate li se Milana i Matije? Napreduju radovi na kući u koju će se preseliti

 

 

Kakav dan !!!!! u novoj kući zahvaljujući svima vama imali smo prvi ručak i prvi ( ali 16 -ti ) rođendan - bilo je...

Posted by Obnova kuće obitelji Basarac on Saturday, January 30, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene