Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavak šefa HOO-a

Mateša napušta intenzivnu, u posjet mu stiže Vrdoljak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek HOO-a bit će prebačen na odgovarajući bolnički odjel gdje će ga uskoro posjetiti počasni predsjednik HOO-a Antun Vrdoljak i glavnitajnik HOO-a Josip Čop.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša do kraja će današnjeg dana napustiti odjel intenzivne njege u bolnici u Barceloni te će biti premješten na odgovarajući bolnički odjel, priopćeno je iz HOO-a.

Pročitajte i ovo PR Podcast "Na entu" Sandra Perković i Ivan Mikulić otkrili tajne uspješnih priprema za Tokio u podcastu "Na entu" PR Podcast «Na entu» Mihovil Španja i Damir Martin nisu očekivali ovakve izazove u prvoj emisiji podcasta «Na entu»

>> Predsjednik HOO-a i dalje na odjelu za intezivnu njegu

Matešin povratak u Hrvatsku očekuje se koncem sljedećeg tjedna, dok će počasni predsjednik HOO-a Antun Vrdoljak i glavni tajnik HOO-a Josip Čop otputovati u četvrtak u Barcelonu kako bi posjetili čelnog čovjeka hrvatskog sporta.

Mateša (63) se u bolnici u Barceloni nalazi od 29. rujna, gdje je prevežen nakon što mu je dan ranije pozlilo na sastanku Izvršnog odbora europskih olimpijskih odbora u Andori. U Barceloni je operiran, te mu je ugrađeno pet srčanih premosnica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene