Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prvi čovjek HOO-a bit će prebačen na odgovarajući bolnički odjel gdje će ga uskoro posjetiti počasni predsjednik HOO-a Antun Vrdoljak i glavnitajnik HOO-a Josip Čop.


Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša do kraja će današnjeg dana napustiti odjel intenzivne njege u bolnici u Barceloni te će biti premješten na odgovarajući bolnički odjel, priopćeno je iz HOO-a.

Vezani članci Otvorenje 66. Pula Film Festivala (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Napokon prikazan film o generalu Gotovini, premijera kasnila dva sata pa se publika razbjesnila Ekipa filma \"General\" (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Film o generalu Gotovini otvara festival u Puli: "Ideja je bila da se pokaže naša strana priče..."

>> Predsjednik HOO-a i dalje na odjelu za intezivnu njegu

Matešin povratak u Hrvatsku očekuje se koncem sljedećeg tjedna, dok će počasni predsjednik HOO-a Antun Vrdoljak i glavni tajnik HOO-a Josip Čop otputovati u četvrtak u Barcelonu kako bi posjetili čelnog čovjeka hrvatskog sporta.

Mateša (63) se u bolnici u Barceloni nalazi od 29. rujna, gdje je prevežen nakon što mu je dan ranije pozlilo na sastanku Izvršnog odbora europskih olimpijskih odbora u Andori. U Barceloni je operiran, te mu je ugrađeno pet srčanih premosnica. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook