Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dečko nestale Martine Horvat pušten je danas iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, a novinarima je izjavio kako voli svoju djevojku i kreće u potragu za njom.


'Nisam ubio svoju djevojku Martinu. Nisam, nisam, sto puta nisam! Volim je i čekam da mi se vrati, gdje god bila. Danima su me u policiji uvjeravali da sam ubojica, a onda sam im rekao da ću sebe ubiti. Tek tada su odustali i smjestili me na psihijatriju. Cijela Hrvatska sada misli da sam ubojica, a ja čak niti u ratu nikog nisam ubio', izjavio je za Jutarnji list Martinin dečko.

Vezani članci Indiju zahvatio ciklon, ilustracija Zbog ciklona Tauktae u potonuću broda nestalo 96 ljudi: ''Veliki broj osoblja vjerojatno pluta u vodi'' Nakon potrage, pronađeno je tijelo dječaka 02 Pronađeno tijelo dječaka (4) u Neretvi: ''Očekujete da ćete uspjeti pomoći, nadate se najboljemu..."

Nakon izlaska iz bolnice vrati se u stan u kojem je živio s Martinom, a novinarima je objasnio i sporni nestanak tepiha, koji je izazvao brojna nagađanja u javnosti.

>> Martinin menadžer: 'Nadam se da je mobitel greškom isključila'

'To je čupavi bijelo-crni tepih dimenzija metar puta dva. U njega se ne može zamotati čovjek, ma kako sitan bio. Naš zec ga je uništio zubima, pa sam ga zajedno s foteljom u subotu iznio iz stana', objasnio je te dodao kako ga je ostavio u prizemlju zgrade odakle ga je sigurno netko uzeo.