Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Vezana je uz..."

Ministrica Dalić komentirala najnoviju objavu Ivice Todorića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Sve što je trebalo reći o ovoj temi rečeno je", rekla je ministrica Martina Dalić komentirajući najnoviju objavu Ivice Todorića.

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić u ponedjeljak je kazala da je najnovija objava Ivice Todorića , u kojoj optužuje državne dužnosnike da su pri rušenju Agrokora kršili zakone, vezana uz nadolazeću objavu revizorskog izvješća te da do njihove objave neće ništa komentirati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVA OBJAVA NA BLOGU Todorić se opet oglasio: "To je izašlo iz radionice laži Ante Ramljaka i Martine Dalić!" Slika nije dostupna Novi blogovi Todorić pozdravio osnivanje povjerenstva za Agrokor i teško optužio ministricu Dalić

"Držim da su sve te objave vezane uz nadolazeću objavu revizorskog izvješća. I do objave revizorskog izvješća ja ne bih nikakve komentare o Agrokoru više davala. Sve što je trebalo reći o ovoj temi rečeno je", rekla je Dalić u Trilju, odgovarajući na upit novinara.

Podsjetila je da se detalji o načinu provođenje izvanredne uprave i o stanju u Agrokoru mogu pratiti u izvješćima izvanrednog povjerenika, koji se objavljuju na web stranici Ministarstva gospodarstva.

"Očekujemo revizorsko izvješće i tada će to biti vjerujem vrlo značajna tema za komentare i, naravno, potvrdu kakvo je to stanje u Agrokoru zatekla izvanredna uprava i kakva je bila 2016. godina", zaključila je Dalić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene