Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gledatelji donirali novac

Markanovići zasad sigurni, uplate još uvijek stižu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magazin Provjereno ponovno je uspio ljude dobre volje potaknuti na akciju za pomoć.

Još dok je trajalo emitiranje priloga u u prošlotjednoj emisiji, telefon u domu Đurđice i Marinka Markanovića zvonio je bez prestanka. Riječi podrške stizale su iz cijele Hrvatske, ali i izvan zemlje. U isto vrijeme, redakcija Provjerenog primala je e-mailove s porukama za ovu vukovarsku obitelj. Svi su željeli donirati koliko mogu, kako bi aukcija njihove kuće bila odgođena. Poruka gledatelja je bila jasna: Nećemo dozvoliti da završe na ulici! I uspjeli su.

Pročitajte i ovo Iva Radić i Jovan Radan Bolno suočavanje Potresna snimka Vukovarke koja više od 30 godina traži oca: "Reci mi gdje su njegove kosti! Pred mojim očima si ga odveo!" Centar zatajio bolest posvojene djece - 9 donosi Provjereno Centar je majkama posvojenih dječaka prešutio stravičnu istinu, a onda ih dodatno šokirao: "Nisam vjerovala svojim ušima"

>> Vukovarska obitelj strepi za krov nad glavom

Već idućeg dana Marinko je primio dovoljno donacija za prvu ratu duga, i time je njihov dom spašen! Aukcija je odgođena, barem za sada. Ostaje još 59 rata u iznosu od 5 tisuća kuna. Koliko mjeseci će Đurđica i Marinko moći spavati sigurni da neće izgubiti krov nad glavom, doznat ćemo ovog četvrtka u magazinu Provjereno, jer uplate još uvijek stižu. Tako su gledatelji Provjerenog još jednom pokazali da imaju veliko srce, a obitelji Markanović jasno poručili da u svojoj borbi nisu sami.

Račun na koji možete uplatiti pomoć obitelji Markanović je u Privrednoj banci Zagreb:

PBZ 2340009-3207798324

Marinko Markanović

Kraljice Jelene 18

32000 Vukovar

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene