U hrvatskoj, točnije vinkovačkoj verziji spota za poznati hit ''Happy'' Pharrella Williamsa 2014. godine pojavio se i jedan hrvatski ministar.

Galerija Mario Banožić u spotu za pjesmu Happy Mario Banožić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) Mario Banožić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) +4 Mario Banožić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)

Planetarno popularni hit ''Happy'' nakon objave 2013. godine dobio je stotine verzija spotova koje su radili obožavatelji Pharrella Williamsa. Nekoliko ih je snimljeno i u Hrvatskoj, a u jednom od njih pojavljuje se i jedno poznato lice.

Kao da je predvidio svoju buduću funkciju u Vladi, u ulozi vojnika koji podiže hrvatsku zastavu u spotu se pojavio aktualni ministar obrane Mario Banožić. Tada nije bio ministar već pročelnik za kulturu i turizam, a upravo on je i inicijator projekta za snimanje spota.

''Vinkovčane je u uskrsnom gnijezdu dočekala rasplesana turistička razglednica njihova grada. Za Uskrs su dobili glazbom prožetu šetnju kroz povijest najstarijeg grada u Europi. Nakon mjesec dana snimanja na više od dvadeset lokacija, vinkovački 'Happy' ugledao je svjetlo dana. Senzacionalno arheološko otkriće pokazalo je da su Vinkovci najstariji grad u Europi u kojemu se neprekidno živi već 8300 godina. S tim na umu, odlučili smo našu verziju prikazati upravo u tom kontekstu. Vinkovci od svojih početaka pa sve do danas'', stoji u opisu na YouTubeu.

Novi ministar državne imovine (Foto:Patrik Macek/Pixsell) - 2 Kakva transformacija novog ministra: U nekoliko godina drastično je promijenio imidž

Ministra je u videospotu teško prepoznati, pogotovo jer danas izgleda znatno drugačije. Ministar je izgubio na kilaži, pustio kosu i bradu, dok u spotu, ali i na starijim fotografijama izgleda znatno drugačije.

Mario Banožić u spotu za pjesmu Happy Mario Banožić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)

Mario Banožić u spotu za pjesmu Happy Mario Banožić (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL) (Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju