Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najavila tužbu za Jovev

Merzel: Dat ću ostavku ako mi se dokaže bilo što nezakonito!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko – moslovačka županica Marina Lović – Merzel kazala je da će dati ostavku ako joj se dokaže bilo što nezakonito.

'Ako se meni dokaže bilo što što je nezakonito, logično je da ću podnijeti ostavku', kazala je Marina Lovrić Merzel , a prenosi 24 sata.
Dodala je da kazneno djelo prvo treba dokazati te je najavila tužbu za Jasminu Jovev za koju je ponovno kazala da je aktivisitica HDZ-a.

Kazala je i da ima svu dokumentaciju Jovev i da u njoj nema ništa sporno. Istaknula je da je grad Lipovljani imao svoj domjenak, a da je županija financirala i nabavila ono što su gosti konzumirali cijeli dan.

Sisačko – moslovačka županica se, između ostaloga, požalila kako nikada nije dobila medijski prostor da kaže da ništa nije točno te da je sve što se događa 'čista politička hajka'.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Ivan Malenica Afera Geodezija Malenica: ''Kövesi je poslala pismo, u njemu jedno ne spominje''

DOKAZ PROTIV LOVRIĆ MERZEL? 'Ovo je jedan od fiktivnih računa koje je platila Županija'

Na optužbe Marijane Petir Merzel odgovara da je riječ o neistinama. 'Uskok i DORH se time bave. Poštivali smo proceduru, a mene se konstantno optužuje za neke afere bez dokaza i papira', kazala je Merzel.

Na pitanje je li riječ o unutarstranačkim sukobima i obračunu s Linićevim ljudima, Merzel je kazala da je ponosna na kumstvo s Linićem, ali da to nema nikakve veze s njezinim poslom. 'Meni ne treba nikakav zaštitnik', poručila je.

Podsjetimo, Jasmina Jovev bivša predstojnica kabineta župnice tvrdi da je osobno lažirala račune i dokumentaciju za troškove izmišljenih događaja prema nalogu županice Merzel, a novac je zapravo išao za osobne potrebe županice ili za potrebe stranke. O svemu je kaže još prije godinu dana obavijestila USKOK te im dostavila dokazni materijal.

Sisački DORH je izvijestio da po ovoj prijavi radi izvide.

DNEVNIK.hr pratite putem
iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene