Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbačena nakon 27 godina

Marijana Petir: Predsjedništvo HSS-a radi za Krešu Beljaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 27 godina članstva iz HSS-a je izbačena Marijana Petir i još troje članova. Predsjednik Krešo Beljak tvrdi kako nije bilo kršenja procedure izbacivanja članova iz stranke, te da je bilo potrebno učiniti samo jednu stvar - priznati pogrešku.

"Kad je netko suspendiran onda je prvo što se traži od njega da ne istupa u javnosti. Gospođa Petir zadnjih osam mjeseci je u javnosti praktički svaki dan. Nije propustila priliku da ne udari po meni i po svojoj stranci kako je ona tako nazivala" rekao je predsjednik stranke Krešo Beljak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glana skupština HSS-a Petir: Rezultati glasovanja pokazali da je Beljak imao protukandidate ne bi prošao Slika nije dostupna Otimanje siromašnima? Beljak objasnio zašto je protiv nove porezne reforme koju je nazvao - "Superhik reforma"

Beljak je komentirao i razloge za izbacivanje drugih članova: "Gospodin Momir Karin je tri dana prije parlamentarnih izbora u rujnu 2016 izašao na naslovnici jednog dnevnog lista i pozvao članove da glasaju za HDZ i doktora Kujundžića. Ne znam što bi ta osoba više radila u stranci."

Na pitanje novinarke Nove TV zašto Tomislav Katanović nije izbačen iz stranke, Beljak je odgovorio da je bilo potrebno napraviti samo jednu stvar: "uputiti pismo i reći da su pogriješili i da to više neće napraviti".

Marijana Petir, koja je na putu u Izraelu, na svojem je Facebooku objavila da je putem medija saznala da je nakon 27 godina izbačena iz HSS-a.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene