Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno

Prepoznatljivo lice HNS-a o koaliciji s HDZ-om: "Na kućnu adresu su mi dolazila prijeteća pisma"

Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Neformalno s Marijom Puh (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Marija Puh mlada je zastupnica HNS-a i potpredsjednica te stranke. U ovotjednoj rubrici Neformalno otkrila je jesu li stereotipi o Zagorcima i vinu istiniti, a otvoreno je progovorila i o prijetnjama koje je primala zbog suradnje s HDZ-om.

Prije nego se tema klizišta aktualizirala, njome se bavila HNS-ova zastupnica Marija Puh, koja je kao najružniji i najteži trenutak svoje karijere navela ulazak u koaliciju s HDZ-om, zbog koje je dobivala prijetnje.

Pročitajte i ovo Rast Bandićeva kluba (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Rast Bandićeva kluba Jači koalicijski partner od HNS-a: Milan Bandić sve važniji za održavanje parlamentarne većine Marija Puh, bivša saborska zastupnica HNS-a (Foto: Dnevnik.hr) MIJENJA OPCIJU Marija Puh za Dnevnik Nove TV objasnila zašto je podnijela ostavku na sve funkcije u HNS-u

"Na kućnu adresu su mi dolazila prijeteća pisma. Ljudi su se stvarno potrudili: izvadili su pisače mašine, otipkali pisma, otišli u poštu i platili marku. To je stvarno velika predanost", rekla je Puh.

Osim problema s prijetnjama, tijekom političke karijere imala je problema i s nervozom.

"Imala sam velikih problema s tremom. Sjećam se prvog izlaska pred saborsku govornicu. Ja sam se doslovce držala za nju jer su mi se noge tresle i mislila sam da ću se srušiti ako ju pustim. Sad s tim više nemam problema", ispričala je.

Alkohol je probala tek s 31 godinom

Iako je danas prepoznatljivo lice svoje stranke, Puh je otkrila da tijekom djetinjstva nije sanjala o političkoj karijeri.

"Većinu sam djetinjstva htjela biti doktorica, ali sam nakon jednog šivanja rane zamrzila doktore i odlučila da neću nikoga time mučiti", rekla je Puh.

Suprotno stereotipima o Zagorcima, Puh je alkohol prvi put okusila tek s 31 godinom. "Svi su se zgražali jer sam bila Zagorka a nisam pila", objasnila je.

Više o političkoj karijeri Marije Puh, potpori koju joj pruža obitelj, njezinom psu te načinu na koji se odmara od politike možete saznati u video prilogu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene