Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reagirao na transkripte

Marić: Nisam lagao nikome, za mene je afera Hotmail zatvorena tema

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči sjednice Vlade, ministar financija Zdravko Marić očitovao se o iskazima USKOK-u Martine Dalić.

Ministar kaže da je sve radio u skladu s hrvatskim nacionalnim interesima i da je za njega afera Hotmail zatvorena tema. „Nisam vidio cijeli transkript, jedino što mogu reći je da je DORH odbacio kaznenu prijavu po ovoj temi i da je nakon toga ta tema zatvorena, napomenuo je Marić.

Pročitajte i ovo Bivši ministar obrane Mario Banožić Vještačenje Nakon Milanovićeve opaske oglasio se DORH: Istraga protiv Banožića i dalje je u tijeku Zdravko Marić porezna konferencija Inflacija sve više pritišće i građane i poduzetnike: "Povećanje cijena je neizbježno"

Na pitanje, zašto je govorio da je bio na dva sastanka na temu Agrokora u Banskim dvorima, iako je iz iskaza vidljivo da je sastanaka bilo sedam, Marić je rekao da je na tu temu sve rečeno. Na pitanje jeste li lagali, Marić je rekao: „Nisam nikome lagao“.Jeste li savjetovali radnu skupinu o reakcijama Ivice Todorića? "Neću više ništa komentirati na ovu temu, mislim da sam u posljednjim mjesecima dovoljno govorio. DORH je odbacio kaznenu prijavu, zaključio je Marić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene