Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fokusiran na rizike

Marić nije želio kazati je li sredinom ožujka bio na sastanku s Todorićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marić kaže kako je na temu Agrokora proteklih mjeseci jako puno govorio te kako dobar dio toga što je govorio i što je imao za reći nema potrebe ponavljati.

Ministar financija Zdravko Marić u četvrtak na konferenciji za novinare u Banskim dvorima nije želio kazati je li sredinom ožujka bio na sastanku s Ivicom Todorićemi o čemu su razgovarali, nego je rekao da je najviše fokusiran na potencijalne rizike koji bi mogli imati posljedica na makroekonomske projekcije i gospodarsku izvedbu.

Pročitajte i ovo Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske" Slika nije dostupna objavio i e-mail Todorić najavio kaznenu prijavu protiv ministra Marića i Tonćija Korunića: "Ovo je čisti dokazani kriminal nevjerojatnih razmjera"

Na novinarsko pitanje o čemu je 16. ožujka razgovarao s Ivicom Todorićem, o čemu Todorić piše u jednom od postova na svojoj internetskoj stranici, i zbog čega je na taj sastanak išao kao Vladin izaslanik, a nakon toga se izuzeo iz svih aktivnosti vezanih uz temu Agrokora, Marić je odgovorio kako je na temu Agrokora proteklih mjeseci jako puno govorio te kako dobar dio toga što je govorio i što je imao za reći nema potrebe ponavljati.

"Ono što je meni posebno važno kao ministru financija sigurno je stanje kompanije, kako operativne kompanije posluju i njihova perspektiva" kazao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene