Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maro Kristić na meti

Mostovom saborskom zastupniku isparane gume na autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je u srijedu na svom Facebook profilu kako mu je, "kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta", nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.

Maro Kristić je ranije u priopćenju naveo kako će izaći na izbore s listom Mosta, a u srijedu je naglasio kako ga ovaj čin vandalizma neće obeshrabriti.

Pročitajte i ovo PR Voltime Tajno oružje svih vozača: mini uređaj koji napuhuje gume bez uporabe snage Oštećenja na zagrebačkim autobusima - 2 SNIMKE DNEVNIKA NOVE TV VIDEO Tempirana bomba na kotačima: Gume na ZET-ovim autobusima stare, izlizane, neservisirane i opasne po život

 "Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim", poručio je.

Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio neovisnu listu "Srđ je Grad" s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a koja će na ovim izborima izaći sa svojom listom, iako i dalje podupiru njega kao kandidata za gradonačelnika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene