Mostov saborski zastupnik Maro Kristić objavio je u srijedu na svom Facebook profilu kako mu je, "kao dobrodošlicu za objavu kandidature za gradonačelnika Dubrovnika na listi Mosta", nepoznati počinitelj tijekom noći isparao gume na automobilu.


Maro Kristić je ranije u priopćenju naveo kako će izaći na izbore s listom Mosta, a u srijedu je naglasio kako ga ovaj čin vandalizma neće obeshrabriti.

Vezani članci Nesreća (Foto: Screenshot/YouTube) Milimetri su ga dijelili od strašne smrti: Guma ''pala s neba'' i potpuno mu uništila auto Dječak će se zvati Brantley Keith (FOTO: Profimedia) Zaljubljenici u automobile na maštovit način priopćili obitelji i prijateljima spol bebe na putu

 "Ovo je znak dobrodošlice meni kao kandidatu za gradonačelnika Dubrovnika i poruka kakva će se kampanja voditi i vodi protiv mene na ovim lokalnim izborima. Niti se bojim, niti ću se povući, a odgovornima mogu samo zahvaliti što me svakim danom čine jačim", poručio je.

Kristić je na prošlim lokalnim izborima predvodio neovisnu listu "Srđ je Grad" s kojom je izborio tri vijećnička mandata u Gradskom vijeću, a koja će na ovim izborima izaći sa svojom listom, iako i dalje podupiru njega kao kandidata za gradonačelnika. (Hina)