Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tone popularnost

Manje od polovice Amerikanca odobrava Obamin način vođenja zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularnost američkog predsjednika Baraka Obame nastavlja tonuti.

Prvi put od početka mandata, manje od polovice Amerikanca odobrava način na koji Obama vodi zemlju. Pad je posljedica visoke stope nezaposlenosti od oko deset posto i žučne rasprave o predsjednikovom planu reforme zdravstva.

Pročitajte i ovo Drvo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Nije mu bilo spasa Smrt u šumi: Stablo palo na muškarca i na mjestu ga ubilo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Brojni Amerikanci nezadovoljni su i novom strategijom za Afganistan ovogodišnjeg dobitnika Nobelove nagrade za mir. Ona podrazumijeva slanje dodatnih postrojbi u tu zemlju. Neposredno nakon izbora Obamu je podržavalo oko 70 posto Amerikanaca.

Ono što je važno, u ovom je istraživanju prvi put njegova osobna popularnost, kako ga doživljavamo kao osobu, također počela opadati. Ipak još je dosta vremena pred Obaminom administracijom i mnogo toga će se promijeniti u sljedeće tri godine, smatraju analitičari.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene