Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborsko mandatno-imunitetno povjerenstvo jednoglasno je odobrilo pokretanje kaznenog postupka protiv SDP-ovog zastupnika i vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe.


Saborsko mandatno-imunitetno povjerenstvo jednoglasno je odobrilo pokretanje kaznenog postupka protiv Željka Sabe. Podsjećamo, USKOK Sabu tereti za pokušaj podmićivanja dvoje HDZ-ovih vijećnika - Marije Budimir i Radivoja Đurića. Odluku mandatno-imunitetnog povjerenstva još treba potvrditi saborski plenum. Uobičajeno je da se postupak odobrava, ako ga zatraži DORH.

>> Gradonačelnik Sabo iznio novi prijedlog o ćirilici u Vukovaru

Vezani članci Silvano Hrelja Sabor izglasao rebalans proračuna, vladajuće podržao i Hrelja: "Ja sam ubrzivač procesa" Dnevnik iz Vukovara Iznenadit će vas odgovor na pitanje ima li još uvijek hrvatskih i srpskih kafića u Vukovaru, ali i ovaj poziv građanima: ''Povjerenje nemojte pokloniti meni...''

'Nakon današnjeg skidanja imuniteta i u Saboru kada će biti glasovanje o tome, a ja ću dignuti ruku za skidanje svog imuniteata. Očekuje me sudski postupak, angažiranje odvjetnika i pravna bitka u kojoj se nadam, i očekujem, da ću dokazati i biti oslobođen u cijelom tom postupku', kazao je Sabo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook