Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPTUŽBE ZBOG TERORIZMA

Mladić uhićen na prosvjedu ostavio je niz oproštajnih pisama: "Ne zovite me teroristom..."

Prosvjed ispred HDZ-a - 3
Prosvjed ispred HDZ-a - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Sedamnaestogodišnji mladić koji je uhićen s Molotovljevim koktelima u subotu na prosvjedu u Zagrebu ukućanima je prije izlaska ostavio više oproštajnih pisama.

U pretrazi stana u kojem živi maloljetnik uhićen u subotu na prosvjedu s Molotovljevim koktelima, policija je pronašla dvadesetak oproštajnih pisama.

Mladić je u njima poručio kako ne želi da za njim žale, kao ni da ga spominju kao terorista, a upravo ta pisma glavni su dokaz da je maloljetnik namjeravao iskoristiti Molotovljeve koktele, doznaje Jutarnji list.

Policija je sedamnaestogodišnjaka navodno uhitila kada je iz ruksaka na okupljanju protiv HDZ-a počeo vaditi boce sa zapaljivom tekućinom.

Pročitajte i ovo Prosvjed ispred HDZ-a - 5 ogradili se Organizatori prosvjeda pred HDZ-om: "Incident s uhićenim maloljetnikom dogodio se nakon prosvjeda"

Sumnjiči se za prisilu prema službenoj osobi te pripremanje kaznenih djela protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom u vezi s kaznenim djelom terorizma.

Pročitajte i ovo Policija zaplijenila oružje na prosvjedu - 2 Određen istražni zatvor Maloljetnik sa subotnjeg prosvjeda osumnjičen za pripremu terorizma: Prijeti mu do pet godina zatvora

Organizatori prosvjeda ogradili su se od mladića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene