Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednica Uprave Tele2 Nizozemske

Malin Holmberg preuzima novu poziciju unutar Tele2 AB

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malin Holmberg koja trenutno obnaša dužnost izvršne potpredsjednice i direktorice tržišta Srednje Europe te predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska preuzet će poziciju predsjednice Uprave Tele2 Nizozemske, počevši od 1. travnja.

Malin Holmberg na ovoj dužnosti zamijenit će Jeffa Doddsa koji će preuzeti novu funkciju u Ujedinjenom Kraljevstvu u tvrtki TalkTalk. Malin će i dalje obnašati dužnost predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska do 1. travnja, te će nastaviti nadzirati poslovne aktivnosti Tele2 Hrvatska.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesreća u Nizozemskoj VIDEO U urušavanju mosta u izgradnji poginule dvije osobe: "Hitne službe izvlače zatrpane žrtve" Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica"

Malin se pridružila Tele2 timu 2009. godine, a prije je radila za Vodafone Group. Prije nego je preuzela poziciju predsjednice Uprave Tele2 Hrvatske, vršila je dužnost direktorice proizvoda grupe unutar Tele2 grupe. U ljeto 2015. godine, Malin je preuzela poziciju izvršne potpredsjednice tržišta Srednje Europe za baltičke zemlje i Austriju, uz postojeće pozicije predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska te člana rukovodećeg tima Tele2 AB.

Viktor Pavlinić, član Uprave i glavni financijski direktor od 1. veljače će obnašati i dužnost glavnog operativnog direktora Tele2 Hrvatska. Viktor Pavlinić je u Tele2 došao 2008. godine, a prije preuzimanja pozicije glavnog financijskog direktora bio je voditelj odjela kontrolinga.

Komentirajući imenovanje, predsjednica i glavna izvršna direktorica Tele2 AB, Allison Kirkby je izjavila: 'Malin se dokazala kao inspirativni vođa unutar Tele2 grupe i uvjerena sam da posjeduje potrebno iskustvo i kvalitete menadžera neophodno za novi iskorak u poslovanju Tele2 Nizozemske. Iskustvo koje je Malin stekla kao predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska i kao član rukovodećeg tima Tele2 AB dobro su je pripremile za nove izazove unutar Tele2 grupe'.

U razdoblju u kojem je Malin uspješno razvila poslovanje tvrtke u Hrvatskoj, Tele2 je unaprijedio mrežu i osigurao pokrivenost 97 posto populacije 3G podatkovnim uslugom na najmodernijoj 3G mreži u Hrvatskoj. Također, unaprijeđeno je zadovoljstvo korisnika za 10 postotnih bodova što dovodi Tele2 među najuspješnije tvrtke u svijetu u području odnosa s korisnicima te je pokrenut Reach for Change, inovativni program socijalnog poduzetništva usmjeren na pomoć djeci u Hrvatskoj. Nadalje, Tele2 je tijekom dvije godine udvostručio profitabilnost koja je omogućila nove investicije te je povećao tržišni udio za oko četiri postotna boda.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene