Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRAND LEADER

Mali Lošinj nagrađen za turizam!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Mali Lošinj je primio nagradu BRAND LEADER AWARD 2014 za izuzetan doprinos održivom razvoju turizma u Jugoistočnoj Europi koju je dodijelio stručni kolegij 4. Poslovne konferencije 'Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope – SEET 2014'

Grad Mali Lošinj je primio nagradu BRAND LEADER AWARD 2014 za izuzetan doprinos održivom razvoju turizma u Jugoistočnoj Europi koju dodjeljuje stručni kolegij 4. Poslovne konferencije 'Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope – SEET 2014'.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Nagradu BRAND LEADER AWARD 2014 u ime Grada Mali Lošinj, u Sava centru u Beogradu, primila je direktorica Turističkog ureda TZ Grada Malog Lošinja, Đurđica Šimičić.

Nagrada „Brand Leader Award se dodjeljuje na osnovu niza standardiziranih kriterija koji podrazumijevaju inovativnost, visok stupanj tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Dodjeljuje se 10 godina u cilju afirmacije najistaknutijih tvrtki, institucija, pojedinaca i medija koji kontinuiranim pozitivnim razvojem i inovativnim strategijama postavljaju više standarde i unapređuju tržište te daju izvanredan doprinos u popularizaciji privrednog potencijala, kreiranja konkurentnog tržišta.

Doznajte koja su mjesta najdraža našim turistima

''Odgovornost je izuzetno velika u upravljanju Gradom i destinacijom Lošinj, koja je prepoznata u javnosti po dugoj tradiciji turizma. Ključnim u razvoju Lošinja smatramo održivi razvoj i odgovorni turizam. Upravo radi toga jer smo zajedno s Instituom za turizam iz Zagreba te sa stanovnicima lošinjskog arhipelaga osmišljavali strategiju razvoja turizma do 2020., implementiramo segmente u naš razvoj, čime čuvamo prostor, u isto vrijeme se razvijamo kao destinacija izvrsnosti i destinacija snažnog investicijskog ciklusa. Ponosan sam našim građanima, koji su implementirali ekološka rješenja u svoj rad i život, jer samo održivim razvojem možemo stvarati preduvjete za razvoj i budućnost Lošinja', izjavio je gradonačelnik Grada Malog Lošinja Gari Cappelli.

U cjelodnevnom programu je sudjelovalo više od 30 eminentnih govornika, a posebna pažnja je posvećena organizaciji B2B sastanaka između potencijalnih partnera među kojima su bili prisutni visoki predstavnici relevantnih institucija i strukovnih udruženja, kao i turoperatora iz EU, Rusije, Kine, SAD, Indije, Turske; vodeći međunarodni stručnjaci za održivi razvoj i poslovanje u turizmu, donosioci odluka vodećih tvrtki iz turizma, avio i cestovnog prometa, turističkih agencija, predstavnici državnih i lokalnih uprava, strukovnih udruženja, obrazovnih i javnih institucija, predstavnici
financijskih institucija, vodeći regionalni mediji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene