Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Makarskoj

Nesavjesni vozači blokirali vozila HGSS-a, na Fejsu im poručili: 'Sad živite s tim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska Gorska Služba Spašavanja na svojoj je Facebook stranici objavila fotografiju nepropisno parkiranog vozila koje je blokiralo put njihovu automobilu u Makarskoj.

Uz fotografiju vozila koje im je prepriječilo put, HGSS je na Facebooku ostavio i poruku nesavjesnim građanima poput ovog.

Pročitajte i ovo HDZ-ovo kombi-vozilo parkirano na parkingu za invalide Baš bezobzirno HDZ-ovo vozilo parkirao kao šerif, prolaznici ostali u nevjerici; Iz stranke poručili: "Vozač se sam prijavio policiji" Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi

'Dragi građani Republike Hrvatske, ‪HGSS‬ spada u interventne snage Lijepe naše. Stanica Makarska jedna je od najzaposlenijih tijekom turističke sezone. Ove fotografije su napravljene ispred prostorija spomenute stanice.

Kada parkirate nepropisno odnosno neodgovorno, direktno ugožavate ljudske živote. Ili ako to postavimo drugačije: Dragi vozači koji ste nepropisno parkirali, zamislite da je nekom Vašem dragom bila potrebna naša hitna intervencija.

A sad živite s tim. Hvala.
U svakom slučaju, pazite na sebe'. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene