Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovor za DNEVNIK.hr

Majka nestalog tinejdžera: "Mobitel mu je lociran, adresu ima i policija, ali..."

Policija
Policija Foto: Luka Gerlanc/Cropix
Još se uvijek traga za 15-godišnjakom koji je prije dva dana nestao u zagrebačkom naselju Špansko. Njegova majka je za DNEVNIK.hr rekla da je policiji poznata lokacija njegova mobitela te je ispričala gdje je zadnji put viđen.

"Što da više radim? Treće jutro sviće, mog djeteta nema", za DNEVNIK.hr rekla je Tomislavova majka Ana koja zbog brige neprestano zove policiju.

Njegov mobitel, ispričala je, lociran je u zgradi u Ulici Josipa Pupačića, ali se ne može precizno utvrditi o kojem se stanu radi.

"Moj muž je jučer ispred zgrade prosjedio cijeli dan. Adresu ima i policija, ali ondje je 20 stanova i oni ne žele ući u sve, a oni valjda imaju nekakve ovlasti. Ja nemam nikakve", istaknula je.

"Ako ga oni ne mogu naći, ja ću ga naći", dodala je.

Pročitajte i ovo Milanović o Kolindi - 7 Oštre izjave Bivši ruski veleposlanik komentirao eksplozivne optužbe bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

Tomislav je zadnji put viđen u pečenjari u koju je nakon igre na igralištu Nogometnog kluba Špansko otišao na ćevape.

"Gospođa koja tamo radi nam je ispričala da se naljutio jer su oni trgali čačkalice i rekao je da ne želi raditi nered pa je otišao od njih. Gospođa je rekla da će nas nazvati ako ga vidi. Odgovorila sam joj da samo nazove i da ću po njega doći i avionom ako treba", napomenula je Ana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Upaljen meteoalarm Stiže nevrijeme: Izdano upozorenje za gotovo cijelu zemlju, pripremite se na kišu i jak vjetar

Iz Policijske uprave zagrebačke su za DNEVNIK.hr rekli da potraga za 15-godišnjakom traje te da u javnost ne mogu izlaziti s detaljima.

U četvrtak oko 13:30 stigla je vijest da je tinejdžer pronađen i da je tragično preminuo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene