Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje

Zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru, moglo bi biti još uhićenja! Majka napadnutog mladića: "Što se dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske"

Nova uhićenja u Vukovaru. Privedena su još trojica osumnjičena za brutalno premlaćivanje maloljetnika. Roditelji pretučenih prosvjedovat će u subotu.

Zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru, moglo bi biti još uhićenja. Neslužbeno, kako doznaje Dnevnik Nove TV najmanje dvoje - od kojih jedan napadač i osoba koja je pomogla napadačima - skrivajući ih. U utorak  su privedena trojica osumnjičenih, a neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV kako su ih žrtve prepoznale. Istraga ide dalje. Roditelji ne odustaju od prosvjeda. Trebao bi se održati u subotu.

Među uhićenima neslužbeno je jedna osoba koja je bila u grčkom zatvoru zbog huliganskih nereda, a drugu - Grčka još uvijek traži.

"Neslužbeno doznajem da će biti privedene još dvije osobe, još jedan napadač i osoba koja je pomagala napadačima, koja ih je skrivala. Sumnja se da je riječ o povratnicima iz Grčke", ispričala je reporterka Dnevnika Nove TV Matea Drmić. 

"Dvojica napadnutih dobila su teške tjelesne ozljede, ali upravo doznajem da su danas pušteni kući", dodala je.

Razgovarala je reporterka s majkom jednog napadnutoga mladića štiteći joj identitet jer se radi o maloljetnicima.

"Ovim putem želimo zahvaliti na brzini kojom djeluju policijski službenici", istaknula je majka i dodala: Izuzetno smo zadovoljni i nadamo se da će uskoro biti uhićeni svi sudionici ovog nemilog događaja."

Pročitajte i ovo Tučnjava u Vukovaru - 2 Građani se izjasnili Tko je odgovoran za nasilje u Vukovaru? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Njezin sin uključen je u policijsku istragu. "Moj sin se upravo nalazi u policijskoj postaji Vukovar na prepoznavanju počinitelja", rekla je.

Ima poruku i za sud pred kojim će se naći počinitelji.

"Ja se nadam da će u ovom našem slučaju, ali i u svakom budućem, sud donositi oštre kazne i oštre presude jer ovakve stvari se ne smiju događati u današnje vrijeme. Ovo što se nama dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske", poručila je.

Njezin sin prošao je bolje od svojih prijatelja.

Pročitajte i ovo Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu"

"Doživio je batine isto kao njegovi prijatelji. Na sreću on je prošao sa lakšim tjelesnim ozljedama, nije mu ništa slomljeno. Međutim na njima svima se vide posljedice tog incidenta u vidu straha. Znači djeca se boje za vlastitu sigurnost, bojimo se i mi i za svoju i za njihovu sigurnost. Upravo na nama je odgovornost da osiguramo sigurno okruženje za svoju djecu", rekla je. 

Dječaci koji su najgore prošli pravoslavne su vjeroispovijesti.

"Mi svoju djecu odgajamo tako da budu dobri ljudi, a ne da cijene ljude po nacionalnosti, vjeroispovijesti ni bilo kakvoj drugoj pripadnosti", poslala je poruku za kraj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene