Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apel stranačkim kolegama

Mađerić HDZ-ovcima: Zar zaista vjerujete da će naši birači biti za Bandića?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Optužujući SDP i njihova bivšeg člana Milana Bandića za '13 godina devastacije', HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu metropole Margareta Mađerić svoje je stranačke kolege zatražila podršku bez fige u džepu.

HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Margareta Mađerić zatražila je večeras od zagrebačkih HDZ-ovaca da njezinu kandidaturu podrže "bez fige u džepu", a ankete po kojima će HDZ-ovci na lokalnim izborima poduprijeti sadašnjeg gradonačelnika Milana Bandića nazvala je spinom.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Je li pogodovao bratu? Butković odgovorio Benčić: "Obitelj se ne dira, a pravna stručnjakinja studirala je 18 godina..." Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti"

"Zar zaista vjerujete da će naše biračko tijelo glasovati za Bandića, SDP-ova frakcionaša, za kojega je Zoran Milanović rekao da je najbolje što SDP može ponuditi Zagrebu", upitala je Mađerić HDZ-ovce okupljene na proslavi 23. obljetnice osnutka maksimirskog HDZ-a.

>> Mađerić: Ne bojim se izazova i vjerujem u HDZ

"Tražim od vas maksimalan angažman, da ne držite fige u džepu i da stanete iza mene, jer time stajete iza HDZ-a", poručila je Mađerić stranačkim kolegama. Bandića i SDP prozvala je da su 13 godina devastirali Zagreb, a nenamjenskim trošenjem novca gradski proračun doveli do bankrota.

"Oni su nevjerodostojni i ne govore istinu", ustvrdila je Mađerić, koja je za SDP-ova gradonačelničkog kandidata Rajka Ostojića kazala kako "za njega ne postoji jučer".  Rekla je kako se Ostojiću ne može vjerovati kada najavljuje smanjenje prireza, jer je "prvo što je napravila Milanovićeva vlada, u kojoj je i Ostojić, bilo povećanje PDV-a".

Komentirajući Ostojićeve najave da će graditi nove stanove u programu POS-a, kazala je kako Ostojić očito ne zna da takvi stanovi već postoje u Sopnici Jelkovec, koje, kako je obećala, namjerava dati u povoljan najam mladim obiteljima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene